2014. sze 02.

Social Fixer

írta: Klausz.Melinda
Social Fixer

SocialFixerLogo650„Imádom, hogy a hírfolyamom tele van spamekkel és számomra érdektelen bejegyzésekkel!” –valószínűleg ez a mondat még soha nem hangzott el. Nem számít, hogy egy teljesen kezdőről, vagy egy Facebook-fanatikusról van szó, valószínűleg mindannyiunkban felmerült már a kérdés: Miért ilyen a Facebook? Nem tudok valahogy változtatni rajta?

A Facebookon (is) minden okkal történik, bár azt állítja, hogy a lehető legfelhasználó-barátabb próbál lenni, mégis a hirdetőket is boldoggá kell tennie a felületnek. Ez pedig csak a reklámokkal érhető el. Tehát mit tehet egy szegény átlagos Facebook felhasználó azért, hogy megszabaduljon a sok spamtől? (Azon kívül, hogy végleg elhagyja a felületet, hiszen azt senki sem szeretné.) Erre a problémára találták ki a Social Fixert!

A Social Fixer megoldja minden problémánkat! Oké, talán mindet nem, de amikkel a Facebookon bajlódunk, azt valószínűleg igen. Szeretnéd szűrni a hírfolyamodat? Átrendezni alkalmazásaidat, eltüntetni bejegyzéseket pár billentyűkombinációval? Nem gond! Meg lehet oldani, hogy eltűnjenek azok a bejegyzések, amiket már olvastunk? Igen! Sőt, az oldal bizonyos részeit is el lehet tüntetni (pl.: meghívásokat, szülinapi emlékeztetőket).

Persze ez még csak egy része, annak a rengeteg funkciónak, amiket végrehajthatunk ezzel a kis programmal. Nézd meg a teljes listát ITT.

A Social Fixer egy teljesen ingyen letölthető program, viszont ha tetszik, bátran lehet adományozni a további fejlesztésekre.

Tegyük még személyesebbé és kényelmesebbé a Facebookozást! ;)

 

Szólj hozzá