2014. sze 03.

TalálkozAppok

írta: Klausz.Melinda
TalálkozAppok

appGondot okoz megbeszélni egy-egy időpontot a barátaiddal? Gyakran előfordul, hogy túl korán, vagy éppen túl későn érsz oda a találkákra? Felszabadult időd, de nem tudod mivel elütni, jó lenne összefutni valakivel? Ezekre a megoldást az okostelefonodban találhatod!

Időpont-egyeztetéshez:

Problémát okoz megbeszélni barátaiddal egy találkozót? Sok energiát vesz igénybe az egyeztetés? Akkor ennek az alkalmazásnak nagyon fogsz örülni. A Mozi néven futó app használata rendkívül egyszerű. Csak létre kell hoznod egy eseményt névvel, helyszínnel és a neked megfelelő időpontokkal, majd kijelölni ismerőseidet, akiket meg akarsz hívni. Ezek után ők be tudják szintén jelölni a számukra jó időpontot.

Spontán találkozókhoz:

Éppen van egy szabad fél órád és jólesne egy kávé valakivel? Ehhez nincs is másra szükség, mint hogy minél több barátunkkal együtt használjuk az úgynevezett Find My Friends mobilalkalmazást. Elindításakor egy térkép jelenik meg, ahol szemmel tudjuk tartani a szintén az appot használó ismerőseinket. Ha valamelyikük elég közel van egy spontán kávézáshoz, csak az ikonjára kell kattintani, és már meg is jelenik a telefonálás lehetősége, de ingyenes üzenetet is küldhetünk az alkalmazáson belül.

Ezzel az alkalmazással azt is ki láthatjuk, ha barátunk éppen késik az előre megbeszélt találkozóról, hiszen látjuk, hogy éppen hol tart. (Nem füllentheti azt, hogy éppen forgalmi dugóba keveredett, mikor a mobilunkon azt jelzi a pötty, hogy még el sem indult otthonról ;) )

Te használni fogod ezeket az alkalmazásokat?

Szólj hozzá