2014. dec 25.

Karácsonyi ajándék androidosoknak az Amazontól!

írta: Klausz.Melinda
Karácsonyi ajándék androidosoknak az Amazontól!

amazonHa most kaptál új mobilt, vagy tabletet, akkor az Amazon karácsonyi akciója Neked is szól! A cég az ünnepek alkalmából ingyenessé tett több ezer alkalmazását, amiért máskor komoly pénzeket kér el.

Itt van például az Oxford Advanced Learner's Dictionary, ami máskor 8 000 Ft-unkba fájna, most ez is ingyen beszerezhető az oldalon. Ha komoly képszerkesztő, vagy videós alkalmazást akarsz beszerezni, akkor ez szintén a te pillanatod. De ha csak a legjobb játékok érdekelnek, akkor is van bőven mi közül válogatni (Worms 3, Farming Simulator, Angry Birds Space, stb.)

Első lépésként az Amazon saját alkalmazásboltját kell feltelepítenünk készüléküknkre, ami az  amazon.com/getappstore címen található. Az Amazon Appstore installálásához engedélyeznünk kell az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítését. Szerencsére ez sem túl bonyolult, mert az alkalmazás végig fogja a kezünket és irányít. Ezek után már csak gyorsan regisztrálni kell az Amazonra és tölthetjük is a legjobb alkalmazásokat.

Figyelem, ez a karácsonyi akció csak december 26-ig tart, tehát mindenki igyekezzen begyűjteni kedvenc appjait! Ez egy igazán szép ajándék az Amazontól.

 

Szólj hozzá