2015. ápr 21.

Megszűnik a Facebook likedoboza!

írta: Klausz.Melinda
Megszűnik a Facebook likedoboza!

Valószínűleg minden honlapon jelen van a Facebook lájkolós kis doboza, amin a cég Facebook oldala jelenik meg azon ismerőseinkkel, akik már lájkolták az oldalt (illetve bizonyos oldalak még a hírfolyamukat is hozzáteszik). Ettől a kis doboztól legkésőbb azonban 2015. június 23-án könnyes búcsút kell vennünk!

Azért aggodalomra semmi ok, érkezik a váltás is, viszont a honlapokon a forráskódot mindenképpen érdemes lesz lecserélni!

LikeBox

Az új, letisztultabb doboz ugyanezt a funkciót látja el majd a honlapokon, megjelenésében annyiban fog különbözni, hogy az oldal borítóképe is látható lesz a dobozban, sőt be lehet majd állítani azt is, hogy a dobozban láthatóak legyenek az állapotmegosztások, a követők pedig lájkolhatják és megoszthatják a Facebook oldalt, anélkül, hogy elhagynák a honlapunkat.

Összességében tehát pozitív változás lesz, hiszen rengeteg lehetőséget kapunk, viszont érdemes lesz minél korábban váltani, mert június végétől már a régi teljesen megszűnik. Az új doboz innen érhető el: link.

Nektek hogy tetszik ez a változás?

Szólj hozzá