2015. jún 08.

Változás jön a Facebook-on?

írta: Klausz.Melinda
Változás jön a Facebook-on?

11219584_10153266105603604_3923025844649013459_nA Facebook ismét tesztel egy új lehetőséget, ami jelentős hatással lesz a tartalmakra a felhasználók hírfolyamán. De vajon hogyan befolyásolja ez a változás a Facebook oldalakat? Megnézzük!

A teszt lényege, hogy néhány felhasználó megkapta azt a lehetőséget, hogy kiválaszthatják, melyik ismerősük és oldal összes bejegyzése jelenjen meg számukra a hírfolyamukon. A Facebook megerősítette ezt a hírt, de nem árultak el több információt a dologról, sem azt, hogy mikortól érhető el ez az opció.

Az utóbbi időben tény, hogy a Facebook változásai rendre nyirbálták a márkák Facebook oldalának elérését és már 2-6% közé zuhant. De vajon ez tényleg pozitív változásokat hozhat?

Rengeteg kérdés merül fel az újítással kapcsolatban: Mennyire fogják használni a felhasználók az új funkciót? Vajon Facebook oldalakat is választanak, hogy lássanak tőlük minden bejegyzést?

  • Ez sok mindentől függ: Az emberek mennyire vannak megelégedve a hírfolyamukkal.
  • Mennyire érzik fontosnak azt, hogy értesüljenek egy oldal minden bejegyzéséről.
A hírportáloknak előnyt jelenthet, viszont a többi vállalati oldalnak meg kell dolgozniuk azért, hogy a felhasználók beválasszák őket a kedvencek közé. A változással tehát még fontosabbá válik, hogy a rajongóink szeressék a bejegyzéseinket és azonosulni tudjanak velük.

Ezt természetesen könnyebb mondani, mint megtenni… Ti mit gondoltok erről?

Szólj hozzá