2015. okt 05.

Időzíteni az e-maileket? Igen, lehetséges!

írta: Klausz.Melinda
Időzíteni az e-maileket? Igen, lehetséges!

eimaiSokszor jön jól Facebookon is, hogy a céges oldalon az adminok nem a megírás pillanatában küldenek ki egy-egy bejegyzést, hanem egy későbbi, előre beállított időpontban. Ez a funkció vajon hasznos lehet a levelek megírásakor? Igazán sokoldalú levelezőrendszer a Gmail, azonban – egyelőre – nem alkalmas ütemezett (időzített) levélküldésre. Most erre nyújt megoldást többek között a Mixmax Chrome-bővítmény is a Gmail levelezőrendszeréhez.
Ezen kívül egy másik fontos funkciója is van a programnak, mégpedig szintén a közösségi oldalakról ismert „Láttam” jelzés, amivel nyomon tudjuk követni, hogy ki az, aki már olvasta elküldött levelünket és pontosan mikor is. Ez sem jön rosszul néha. ;)

Ha pedig ez még mindig nem lenne elég, akkor a levélre válaszolásnál megjelenít egy naptár ikont a küldés gomb mellett, ami akkor jön nagyon jól, ha időpontot szeretnénk egyeztetni valakivel. Az ikonra kattintva a Google Naptárhoz jutunk, ahol bejelölhetjük különböző napok időpontjait, majd az "Insert Availability" gombra kattintva automatikusan egy átlátható listával egészül ki a levél arról, hogy mikor érünk rá.

Szólj hozzá