2016. nov 01.

Hogyan használd fel a Halloweent kampányaidra?

írta: Székács Alexa
Hogyan használd fel a Halloweent kampányaidra?

halloween-02.jpgA közelgő ünnepek mindig képesek kicsit felpezsdíteni nem csak a hangulatunkat, de a közösségi oldalainkat is! Érdemes már előre tervezni a naptárban és kihasználni ezeket!

Az ötlet egy koppenhágai vidámparkból fakad, (Tivoli Garden) érdemes tőlük (is) inspirálódni!

Röviden a történetük: szerették volna kicsit jobban feldobni a Halloweeni hangulatot és létrehoztak a PokémonGo-hoz hasonló interaktív zombis valóságot. Tulajdonképpen egy Zombi Vadászterületet varázsoltak a parkba egy App segítségével! Így garantáltan meglepetésekkel teli volt a kalandozás, több nehézségi szinten és a barátaiddal közösen is játszhattál! Az eredményt a facebook oldaladon is kiposztolhattad vagy egyenesen a park honlapjára is! A statisztika szerint az amúgy sem kevés látogatók sokkal több időt töltöttek náluk!

Persze nem mondjuk, hogy gyárts le egy alkalmazást, de mindenképp hasznos tipp lehet, hogy az aktuális ünnepek, hagyományok mindig jó hatással lehetnek a kampányaidra. Fontos, hogy tudd mi kell a rajongóidnak ezért csak olyanokkal kísérletezz, amivel szerinted aktivitást érhetsz el vagy szórakoztathatsz!

A játék sokakat megmozgat!
Lehet ez fotó-videó verseny halloweeni hangulatban, töklámpás vagy valami egészen más gyümölcs-zöldség-tárgy faragás, a lényeg hogy a közönséged kreativitásra ösztönözd!

Adj nekik te is ötleteket, posztolj ilyen hangulatú képeket beillesztve akár a termékeidet is!

Szervezz nyereményjátékot, használjatok rá egy közös hashtaget, miközben az oldalaknak is megadod a hangulatváltást, ilyen típusú képekkel vagy profil és borítóképpel.

Legyél Te is újra gyerek és csengess be mindenkihez!
„Trick or treat!”

Forrás: http://www.socialmediatoday.com/

Szólj hozzá