2018. ápr 19.

Elindult a Facebook Local Magyarországon is!

írta: andisipiczki
Elindult a Facebook Local Magyarországon is!

local.pngAz elmúlt pár napban jópofa hirdetések tudatták a magyarokkal, hogy elindult a Facebook Local! Keresd az App Store-ban vagy a Google Playen!

Mostantól ha szeretnél egy görbe estét, nem kell a Facebook eseményeket bogarásznod, a Local nevű alkalmazás ugyanis segít felfedezni a közeli bárokat, éttermeket, látnivalókat és rendezvényeket. 

Aditya Koolwal a Facebook helyi termékmenedzsere szerint a céljuk az volt a fejlesztéssel, hogy könnyebbé tegyenek bizonyos megjelenési formákat, amik gyakoriak az összejövetelek tervezésénél. A könnyebb a kulcsfontosságú szó a témában, hiszen a „Facebook Events” alkalmazás sose szerepelt jól a letöltési listán… alig van 100 ezer felhasználója.

A Local applikáción egyelőre nem lesznek kiemelt hirdetések, de gondolkodnak a további lehetőségeken...

 

Az új app segítségével könnyebben választhatsz helyszínt és meg is tudhatod, hogy vannak-e például új zenekarok a közeledben.

local_1.png

Így működik:

 A Facebook Local helyi oldala gyorsbillentyűket jelenít meg a közeli éttermek, kávézók, italok, látnivalók stb., valamint a barátaid és az általad követett személyek megtekintéséhez. Láthatod a napi események, a trendi események hírcsatornájának naptárát. Zenéhez, éjszakai élethez, művészetekhez és egyéb eseményekhez kapcsolódó útmutatókat, valamint az egyes napok meglátogatásának lehetőségét is használhatjuk.

A „Discover” gomb megmutatja a legnépszerűbb eseményeket, a Naptár lap pedig minden eseti meghívót és RSVP-t tartalmaz, és importálhatjuk a telefon naptárába, hogy minden egy helyen lehessen. Ha utazunk, a Facebook Local segítségével megváltoztathatjuk az applikáció szerinti tartózkodási helyünket, hogy lássuk, mi van a másik városban.

Ha a Facebook erősíti a Facebook Helyi alkalmazást, akkor a Yelp vagy a Foursquare legitim alternatívájává válhat Amerikában - elsősorban a Facebook széles körű helyi üzleti adatait felhasználva.

Meglátjuk!

Forrás: https://techcrunch.com/2017/11/10/facebook-local/

Szólj hozzá