2018. ápr 19.

Megijedtek a cégek az adatkezelési botrány miatt!

írta: BDóra.
Megijedtek a cégek az adatkezelési botrány miatt!

viber.PNG

Úgy látszik sok cég megijedt az adatkezelési botránytól, hogy a felhasználók bizalma nehogy megrendüljön a szolgáltatásukban. A Viber is tájékoztatja a használóit, hogy bizony az ő appjuk az egyik legbiztonságosabb.

Ti is kaptatok ilyen üzenetet?

 

screenshot_20180417-165910.png

 

Mit lehet tudni a Viberről?

A Viber 2010 decemberében jött ki, eredetileg az iPhone-ra, a teljes Adroidos verzió csak 2012 nyarán vált elérhetővé. Az alkalmazás nem csak telefonon, hanem asztali gépen és tableten is használható. Mobiltelefonon beépül a telefon menürendszerébe, így néhány koppintással hagyományos telefonhívásokat is intézhetünk vele. A számítógépre letöltött verzióban, Viber for Windows Desktop néven, a telefonszámunk alapján ugyan úgy elérhető a teljes névjegyzék, ahogy a mobilunkon is.

Lehetséges SMS, videó vagy hanghívást indítani számítógép és Vibert futtató okostelefon között, viszont telefonon nem tudunk használni videó hívást. Az üzeneteknél az adott sorra hosszan nyomva eldöntheted, hogy szeretnéd-e törölni, akár minden félnél. Létrehozhatsz csoportos beszélgetéseket, küldhetsz hang és videóhívásokat, akár azonnal is, matricákkal és GIF-ekkel is kifejezheted érzelmeidet.

A Viberről biztonságáról bővebben itt olvashatsz: https://www.viber.com/hu/security/

 

 

 

 

Szólj hozzá

viber