2019. már 26.

Ismered már a Watch Party-t?

írta: K.Klarissza
Ismered már a Watch Party-t?

letoltes_7.jpgIzgalmas hírek? Élő sportesemények? Mindezt valós időben kínálhatod Facebook közönségednek akkor is, ha előre felvett anyagról van szó! Ellentmondásnak tűnik? Meglehet, de erre kínál tökéletes megoldást a Watch Party!

Mi is az a Watch Party?

A Watch Party egy olyan posztolási lehetőség a Facebookon, mely lehetővé teszi az emberek számára, hogy valós időben videókat tekinthessenek meg.

Mivel külföldön már tavaly nyáron újdonságnak számított, azóta több mint 12 millió Watch Party látott napvilágot.

Mégis miért olyan különleges ez?

A Watch Party segítségével nyolcszor több interakciót gyűjthetsz, mint a hagyományos módon közzétett videók által! Jól hangzik, ugye?

Tudjuk, hogy az emberek szeretik nem csak elindítani ezeket a videókat, hanem be is csatlakozni a Watch Party-hoz , de ami még ennél is fontosabb, hogy általa lehetőségük van arra, hogy kapcsolatba lépjenek a Facebookon kívüli tartalmakkal is.

További nagy előnyei közé tartozik, hogy minden oldal, csoport számára teljesen ingyenesen elérhető. Nem kell attól tartanunk, hogy bárki is lemarad róla, hiszen a felhasználók számára a Watch Party értesítést küld, de utána is bármikor meg lehet tekinteni a videókat. A csatlakozottak együtt tudják nézni a videót ismerőseikkel és ismeretlenekkel, a Te céged pedig mindeközben növeli az organikus elérését, interakciót vált ki, vagy akár terméket is értékesíthet!

Így indíts Te is Watch Party-t!

  1. Válassz egy csoportot, vagy oldalt, majd a posztok közötti opciók közül válaszd ki a Watch Party-t!
  2. Adj neki címet, és írj valami figyelemfelkeltő szöveget is hozzá!
  3. Válaszd ki a hozzáadni kívánt videókat a listádból, majd posztold!

A watch party közben a csatlakozottak kommentelhetnek, beszélgethetnek egymással, mi pedig közben is bátran adhatunk hozzá még plusz videókat. Ahogy végetér a Watch Party kiposztolhatod az oldaladra, és bárki vissza tudja azt nézni!

Te is kipróbálod?

 

Forrás:

https://newsroom.fb.com/news/2019/03/whats-new-with-video-and-music-on-facebook/

Szólj hozzá