2022. okt 19.

Haladó szintű tananyagok ingyen, a Facebook oktatási felületén

írta: Lőrincze Bernadett Georgina
Haladó szintű tananyagok ingyen, a Facebook oktatási felületén

pexels-andrew-neel-2312369.jpgA Facebook Blueprint amellett, hogy tökéletes kezdőknek szóló közösségi média marketingről szóló anyagokat tartalmaz, a vállalkozást működtetőknek is rendkívül hasznos lehet. 

A Facebook Blueprint-en ingyenesen elérhető anyagokat találsz, melyeket a saját tempódban végezhetsz online. 

A tanfolyamok segítenek a Meta-hoz tartozó Facebook-ról, Instagram-ról,  Messenger-ről és a WhatsApp-ról szóló marketinges ismereteid elmélyítésében. 

Az oktatási felületen olyan anyagokat találsz, amelyek segíthetnek kihozni a maximumot a Facebook marketingplatformjaiból céged számára, hogy felvirágoztathasd vállalkozásod.

Egy-egy tanfolyam különböző leckékből áll, a haladásod könnyen nyomon követheted az adott tanfolyamon belül. A rendszer jelzi, hogy mennyi időt vesz igénybe az anyag elolvasása és elsajátítása. A leírások mellett személtető ábrákat is találsz, illetve inspiráló, már sikeresen működő vállalkozások mutatkoznak be a példák között. Egy leckét lehetőséged van elmenteni, ha szeretnéd, illetve követni tudod, hogy miket teljesítettél eddig

Nézzük meg, hogy milyen anyagokat hasznosíthatsz a Blueprintről, ha már stratégiában gondolkozol, vagy éppen újrakezdő vállalkozó vagy:

A kreatív stratégia tökéletesítése: 

Ebben a kurzusban megismerheted, hogyan tudsz képekből és videókból figyelemfelkeltő tartalmakat és hirdetéseket létrehozni. Praktikákat tanulhatsz a figyelemfelkeltő mobilos hirdetések készítéséhez, kreatív módszereket sajátíthatsz el a hirdetések összeállítására például az Instagram Stories funkcióval.

A kurzus itt elérhető!

A stratégia optimalizálása

Ebben az anyagrészben arról olvashatsz, hogyan erősítheted meg vállalkozásod online jelentét, például hogy tarts kapcsolatot az ügyfeleiddel a Facebook Business Suite segítségével. Mindent megtudhatsz a boltokról, a fizetős online eseményekről és megtanulhatod az adatok elemzésének módszereit. 

Az anyagrész itt található!

A hirdetések világa

19234656.pngA vállalkozások számára kiemelten fontosak a hirdetések, éppen ezért 4 kurzus is foglalkozik ezzel a témakörrel a Facebook Blueprint oktatási anyagai közt: 

2345677.pngMindenkinek ajánljuk ezt az oktatási felületet, aki szeretné felfrissíteni, elmélyíteni tudását közösségi média marketing témakörben! 

Igazán profiknak: A Facebook Blueprint-minősítés

A Facebook 2016-ban vezette be azt, hogy az online learning rendszerénél minősítést lehessen szerezni.  

Mit jelent ez pontosan?

Ez a Facebook hivatalos minősítési rendszere, amiben bebizonyíthatjuk, hogy értünk a social media hirdetések rendszeréhez. A vizsga egyelőre csak angol nyelven elérhető. A Facebookon folyamatos a változás, talán éppen ezért a vizsga csak egy évig érvényes, tehát évente meg kell újítani azt. 

Ha mégis egy ügynökségre bíznád céged közösségi média marketingjét, keress minket bátran, működő megoldásokkal várunk vállalkozásodra szabva.

Források:

https://www.facebook.com/business/learn 

https://www.facebookblueprint.com/student/catalog 

https://www.facebook.com/business/learn/certification 

https://kozossegikalandozasok.hu/2018/01/14/hogyan-szereztem-meg-a-facebook-blueprint-minositest/ 

https://www.facebook.com/business/learn/lessons/how-to-make-money-with-facebook-stars

https://www.facebook.com/business/learn/lessons/before-advertising-on-instagram

Szólj hozzá

marketing oktatás online marketing workshop meta vállalkozás kurzus blueprint startégia közösségi média fb facebook blueprint