2023. nov 22.

Neked is szenvedélyed az utazás? Az AI segít a tervezésben!

írta: Kocsis Szandi
Neked is szenvedélyed az utazás? Az AI segít a tervezésben!

blog_41.pngBiztosan tapasztaltad már azt a problémát, hogy utazásaid során minden nevezetességet, különlegességet fel szeretnél fedezni, de egyszerűen csak telnek a napok és úgy érzed, hogy nem sikerült kihasználnod a rendelkezésedre álló időt. Ebben nagy segítségedre lehet a Trip Planner AI, amely segítségével elkészítheted a számodra legtökéletesebb útvonalat, fejlett algoritmusok segítségével csupán pár perc alatt. Ki tudod választani a megtekinteni vágyott látnivalókat, étkezési és szállás preferenciáidat és ezek alapján az AI legenerálja a számodra tökéletes utazási tervet.

Ugye milyen jól hangzik?

Most nézzük meg lépésről lépésre a ,,tervezés” szakaszát.

1. Döntsd el, hogy pontosan hova, melyik városba szeretnél elutazni és mikor!

Ezt nagyon egyszerűen rögzítheted is a ,,Plan your next adventure” nevezetű platformon. A mi választásunk jelen esetben Barcelonára esett, március közepén. Az egész utazásunkat pedig 2 főre számította ki a mesterséges intelligencia. Majd a ,,Create my trip” gomb megnyomásával kerültünk át a látványosságokhoz.

2. Válaszd ki a látványosságokat!

utazas_2.pngA rendszer automatikusan ajánl fel számunkra program lehetőségeket, melyekhez az árakat is hozzárendeli, így előre tudhatjuk, hogy mekkora belépőjegy árakra számíthatunk.

Természetesen van arra is lehetőség, hogy saját programokat adjunk hozzá, esetlegesen egy szomszédos városban. Mi most maradtunk Barcelona városában és kiválasztottunk néhány nekünk tetsző programot, melyek lokációja a térképen is jól látható. 

3. Adj meg étkezési preferenciáidat! 

utazas_3.pngEbben a menüpontban el kell döntenünk, hogy étkezésünk milyen költségszinten valósuljon meg, hiszen a csúszkán beállított érték alapján fogja a rendszer kiválasztani az éttermeket. Ezen kívül be kell jelölnünk, hogy milyen étkezéseket tartalmazzon csomagunk. Az árakat az általunk beállított étkezés esetében 3 napra és 2 főre számolta ki az AI.

Mi jelen esetben a közepes szintű anyagi ráfordítást választottuk ki és reggelit, illetve vacsorát kértünk. Kiválasztható egyébként más egyéb preferencia is mint, például a vegán étkezés, mi ebben az esetben a ,,nincs preferencia” lehetőséget választottuk.

4. Rögzítsd szálláshelyedet!

 A következő lépésben fel kell vinnünk a rendszerbe a szállásunk nevét, melyet az AI azonnal meg is talál, értékeli azt és a weboldalára is egy gombnyomással el tud juttattni bennünket. Ennek az árát viszont nem számolja bele a költségvetésbe, hiszen az AI alapvetően a programjaink menedzselésében segíti nyaralásunkat. 

utazas_4.png

5. Készítsd el útiterved!

 A panelen belül a jobb alsó sarokban található ,,Build your trip” gomb megnyomása után navigál át bennünket az oldal a kész tervhez, melyet egyébként PDF formátumban is letölthetünk. Ezen az oldalon láthatjuk a programjaink és étkezéseink teljes költségét, illetve helyszíneinket a térképen is jelöli. Ami különleges ebben a szoftverben, hogy napi bontásban meg tudjuk tekinteni, hogy a Trip Planner AI melyik napra, mennyiért, milyen programokat, milyen időtartamra szervezett számunkra, hogy oda mennyi idő eljutni és persze azt is megadja számunkra, hogy milyen közlekedési eszközzel tudjuk ezt megtenni. 

utazas_5.png

Ezentúl búcsút mondhatunk a tervezéssel járó stressznek. Próbáld ki a Trip Planner AI-t a személyre szabott ajánlatok, hatékony útvonalak és zökkenőmentes étkezési élmények érdekében. 

Utazásod megtervezése sosem volt még ennyire egyszerű!

k2.JPGNegatív hozzászólások? Trollok? Nyereményjáték-vadászok, álprofilosok, lejáratás? Tanuld meg a kezelésüket, mielőtt késő lenne!

Forrás:

https://tripplanner.ai/home

Szólj hozzá

utazás ai mi tervezés mesterséges intellingencia