2020. sze 30.

Lejárt a hashtag-ek ideje?

írta: petrapenovac
Lejárt a hashtag-ek ideje?

photo-1577634667308-ee53b03ee1c9.jpegA hashtag ek már 13 éve vannak velünk. Nem is gondoltad volna, ugye? Ez idő alatt nem csak az átlagfelhasználók szokásainak, de az influencerek, sőt, a marketinggel foglalkozó szakemberek munkájának is szerves részei lettek. Szerepük van az elérés növelésében, a tartalmak kategorizálásában, de még az algoritmusokba is beépültek. Az utóbbi időben felmerült a kérdés, hogy vajon még mindig relevánsak-e ezek a keresőcímkék a marketingben. Nos, a válaszunk IGEN!

A SproutSocial saját kutatása szerint az emberek 66%-a még mindig aktívan használja a hastag-eket, és csupán 34%-uk mondott le róluk. Ez azt mutatja meg nekünk, hogy bizony még mindig van potenciál a keresőcímkékben – csak jól kell őket használni . Sokan azért nem szeretik ...

Tovább Szólj hozzá

címke ötletek hashtag

2020. sze 29.

Tippek az ütős online előadáshoz

írta: petrapenovac
Tippek az ütős online előadáshoz

photo-1526948531399-320e7e40f0ca.jpegA nehéz időszak még közel sincs a hátunk mögött, így továbbra is alkalmazkodnunk kell az új helyzet teremtette körülményekhez. Megváltozott a munkavégzés, az oktatás és a szórakozás is. Vállalkozóként és cégtulajdonosként ez azt is jelenti, hogy a szakmai rendezvények és konferenciák java vagy elmarad, vagy részben vagy egészben átkerül az online térbe. És mivel egyre gyakoribbá válnak a virtuális térben tartott előadások, kell valami plusz, amivel kitűnhetsz a tömegből. Ehhez hoztunk néhány tippet!

A legtöbb személyesen tartott rendezvény már áthelyezhető az online platformokra, így mostanában tényleg rohamosan megnőtt ezek száma. Persze nem lehet mindent pótolni, hiszen sokan pont a networking , a kapcsolatépítés és a ...

Tovább Szólj hozzá

2020. sze 28.

Így kezeld az Instagramot számítógépről!

írta: Sáringer Viktória
Így kezeld az Instagramot számítógépről!

pexels-pixabay-39284.jpgÚgy érzed, nem az igazi, ha az Instagram fiókodat telefonról kell kezelned? Szívesebben látnád a dolgokat nagyobb képernyőn, a számítógépeden? Jó hírünk van: asztali gépről, laptopról, de akár tabletről is kezelheted Insta-fiókodat!

Állítsd be profilodat gépről!

Nem kell semmit letöltened, hogy használni tudd az Instagramot számítógépen, csupán egy böngészőre lesz szükséged. Először is menj a www.instagram.com weboldalra, majd írd be bejelentkezési adataidat. Ezután kattints jobb felső sarokban lévő profilképedre, aztán a Profil lehetőségre, ami a saját oldalara fog vinni. Itt már láthatod a felhasználó neved mellett a szerkesztési lehetőséget.

01.PNG

02.PNG

Itt mindent éppúgy módosíthatsz, mintha telefonról néznéd ...

Tovább Szólj hozzá

tipp tippek oldalkezelés oldalműködés

2020. sze 28.

7 ötlet Instagram-oldaladhoz!

írta: Sáringer Viktória
7 ötlet Instagram-oldaladhoz!

pexels-pixabay-163184.jpgEgy márka Instagram-profiljának kezelése nem egyszerű. Folyamatosan ügyelni kell rá, hogy megfelelő időben posztoljunk, kapcsolatot teremtsünk a felhasználókkal és folyton új ötletekkel álljunk elő. Ha már kitapasztaltad, mi az, ami működik, akkor remek és nem muszáj teljesen változtatnod jelenlegi stratégiádon - de ha úgy érzed, egy kis inspirációra van szükséged és valami frissel és újjal állnál elő követőid számára, akkor jó lépés valami olyat kipróbálni, amit eddig még nem alkalmaztál az Instagramon. Néhány kreatív ötletet gyűjtöttünk, amivel feldobhatod Instagram-profilodat és amiknek segítségével érdekes, változatos bejegyzésekkel örvendeztetheted meg követőidet, sőt, újakra is szert tehetsz.

1. Állj elő ...

Tovább Szólj hozzá

poszt tipp játék story ötletek tippek posztok

2020. sze 26.

Állj ki a fontos ügyek mellett!

írta: Sáringer Viktória
Állj ki a fontos ügyek mellett!

pexels-paddy-o-sullivan-2369217.jpgMárkád megítélése sok mindentől függ. Többek között attól is, hogyan reagálsz egyes ügyekre, helyzetekre. Na nem csak a koronavírus okozta káoszra gondolunk, hanem vannak fontos, társadalmunk egy részét vagy egészét érintő ügyek, melyek mellett még soha nem volt ilyen fontos kiállni. Az emberek arra számítanak, sőt sokan már el is várják, hogy kedvenc márkáik felszólaljanak vagy valamilyen módon támogatásukat fejezzék ki nyilvánosan a fontos ügyek mellett.

Ha jó a termék, a többi mindegy?

A vásárlási döntés meghozásánál számtalan tényező befolyásolja a fogyasztókat és már egyáltalán nem csupán a termék vagy szolgáltatás minősége, ár-érték aránya a meghatározó, hanem az is, mely cég a gyártója vagy mely ...

Tovább Szólj hozzá

youtube facebook társadalom összefogás összetartás instagram Facebook Instagram

2020. sze 24.

Hallottál már a Shoploop-ról?

írta: Sáringer Viktória
Hallottál már a Shoploop-ról?

pexels-negative-space-34577.jpgA Shoploop egy új fejlesztés, melynek az alapvető ötlete az, hogy egy többlépéses, több alkalmazáson és weboldalon átívelő vásárlási folyamatot egyetlen online helyre egyszerűsítsen.

Hogy megértsük a lényeget, először is fontos végiggondolni saját vásárlási szokásainkat. Napjainkban már számtalan információ, vélemény, megosztott tartalom áll rendelkezésünkre, melyek erőteljesen befolyásolják döntéseinket. Google értékelések, Facebook vélemények, kommentek, csoportokban megosztott tapasztalatok, influencerek beszámolói, fórumok, tesztelős YouTube-videók, szakértői blogcikkek és így tovább. Mindannyian arra törekszünk, hogy megfelelően költsük el pénzünket, ugye? Szeretünk ár-érték arányban megfelelően vásárolni . ...

Tovább Szólj hozzá

blog vásárlás youtube facebook újdonság vásárló instagram Facebook Instagram shoploop

2020. sze 24.

A legújabb KREATÍV Insta trendek!

írta: Sáringer Viktória
A legújabb KREATÍV Insta trendek!

ke_pernyo_foto_2020-09-21_19_12_34.pngTe is mindig új módszereken, technikákon töröd a fejed, hogy kicsit megfűszerezd közösségi média kommunikációdat? Szeretnéd, ha posztjaid kitűnnének a tömegből, érdekesek és ötletesek lennének?

Az egyik legjobb lehetőséget az Instagram Sztorik rejtik, hogy szabadjára engedd fantáziád és kiéld kreativitásod. Nem kell hozzá különleges tudás, szakértelem, többféle szerkesztő alkalmazás vagy számítógépes program, hanem gyorsan, egyszerűen és instant módon hozhatsz létre különleges vizuális tartalmakat.

Miért pont az Instagram történetei?

Az Instagram mindig újít és egyre több lehetőséget rejt magában és a történetek megjelenésük óta egyfolytában csak fejlődnek, jobbnál jobb szerkesztési opciók állnak ...

Tovább Szólj hozzá

kreatív fotó tipp kép történet képszerkesztés story ötletek trend tippek

2020. sze 21.

5 Facebook posztötlet példákkal, amik segítenek, hogy céged eredményesebb legyen!

írta: K.Klarissza
5 Facebook posztötlet példákkal, amik segítenek, hogy céged eredményesebb legyen!

cover_2.jpegKíváncsi vagy arra, hogyan tudnád a legtöbbet kihozni céged Facebook posztjaiból? Mielőtt belevetnénk magunkat a fizetett hirdetésekbe, célszerű kipróbálnunk minden olyan lehetőséget, amivel organikusan tudunk elérni nagy sikereket.

1. Aranyos állatok

Mindenki szereti megosztani és látni az aranyos, és sokszor vicces állatokról készült képeket - ez is az oka sok közösségi platform sikerének. Használd tehát bátran a posztjaidban! Ugye Téged is megmosolyogtat az alábbi bejegyzés?
1_7.png

2. Céggel kapcsolatos hírek

Azok az emberek, akik követnek Téged a Facebook-on, minél több mindent szeretnének Rólad tudni. Tartsd naprakészen ezeket a felhasználóidat és mutasd be posztjaidban az újdonságokat: új munkatársak, új kampányok, új ...

Tovább Szólj hozzá

poszt tipp bejegyzés ötletek tippek bejegyzések posztok posztolás

2020. sze 18.

Facebook újítások és a bennük rejlő lehetőségek

írta: petrapenovac
Facebook újítások és a bennük rejlő lehetőségek

photo-1542330952-bffc55e812b2.jpegMondanunk sem kell, milyen rövid idő is elég ahhoz a Facebook-nak, hogy előálljon egy-egy új funkcióval, vagy változtasson valamin a platformon. Sokszor ezeket észre sem vesszük azonnal, mert mondjuk az algoritmusban áll be valamilyen változás, vagy olyan funkció alakul át, amit nem használunk gyakran. Ugyanakkor marketingszempontból nem árt ezeket figyelemmel kísérni, hiszen sosem tudhatjuk, minek a használata segíthet minket előnyökhöz. Lássuk, hogy az elmúlt hetekben mikkel állt elő a Facebook!

Szponzorált posztok a csoportokban

wooden-manikin-4590087_960_720.jpgA csoportok egyre nagyobb szerephez jutnak a Facebook felületén belül, és marketing terén is van bennük potenciál, hiszen például szolgáltatásaid számára is létrehozhatsz csoportokat. A jelenlegi algoritmusnak ...

Tovább Szólj hozzá

marketing hirdetés újdonság csoport online esemény

2020. sze 17.

Minden, amit a Facebook Boltról tudni érdemes

írta: petrapenovac
Minden, amit a Facebook Boltról tudni érdemes

ke_pernyo_foto_2020-09-16_19_06_19.pngKorábban már írtunk a Facebook Shops -ról, amikor a cég beharangozta az új funkció érkezését. Mondhatjuk, hogy mostanra már vége a teszt fázisnak, és teljes egészében használhatjuk az új lehetőséget, ami így fokozatosan egyre több vállalkozás számára fog megjelenni. Azok az üzleti oldalak, akik már igénybe vehetik a Boltot, Facebook és e-mail értesítőt is kapnak róla. (Borítókép: Facebook)

Az új funkció pontosan azt kínálja, amit a neve is sugall: itt minden cég felsorolhatja az eladásra kínált termékeit, akár csak a webshopon, csak éppen mindezt a Facebook ismerős felületén belül. A közösségi oldal kiemeli, hogy a Bolt főleg a kereskedőként, kiskereskedőként és e-kereskedőként tevékenykedő vállalatoknak hasznos, de ...

Tovább Szólj hozzá

vásárlás újdonság bolt vásárló 2020