2014. ápr 16.

Melyik milyen közösségi média felület? A Trónok harca szereplőivel illusztráljuk! :)

írta: Klausz.Melinda
Melyik milyen közösségi média felület? A Trónok harca szereplőivel illusztráljuk! :)

Április 6-án indult a Trónok harca legújabb évada Amerikában. Valószínűleg itthon is minden rajongó lázban ég már, hogy mi lesz a folytatás. A Mashable párhuzamot vont a közösségi média világa és a Trónok harca között, hiszen mindkettő lényege a versengés (bár talán a közösségi médiában kevésbé véres küzdelemre számíthatunk).

facebook(1)Ők nem azok a vezetők, akikre szükségünk van, de mégis nélkülük megállna az élet. A Facebook és a Lannister ház egyszerre gyűlölt és szertett mindenki által.

twitterA Twitter ház "beszédei" rövidek és lényegretörőek. Ez a ház az igazi hölgyek és urak otthona. A Stark házhoz hasonlóan: Sean Bean sehol sem található.

google+A Google+ pontosan olyan, mint Stannis Baratheon: jogosan őt illetné a trón. Az egyetlen probléma csak az, hogy ez senkit sem érdekel.

myspaceA MySpace azonosulni tud a Targaryen házzal, hiszen nagyságáról és uralkodásáról mára már csak legendák szólnak. Ennek ellenére ők mégis megpróbálnak talpra állni és meghódítani a világot.

instagramNem is volt olyan régen, mikor Instagram ház és Twitter ház szoros kapcsolatban álltak, szövetségesek voltak. Valami, úgy tűnik, hogy történt köztük.

linkedinA LinkedIn a kapcsolatokat tartja a legfontosabbnak, akárcsak Lord Baelish. Összeesküvések és cselszövések mindenütt.

pinterestA Tyrell házban és Pinterestben sok a közös: Mindketten szervezettek és erősebbek, mint amilyennek látszanak, és mindegyikük esküvők révén jutnak előrébb.

 

A következő videóért pedig előzetesen is elnézést kérünk, de nem lehetett kihagyni a témához kapcsolódva:

Na, hogy tetszik az összehasonlítás? Érzel párhuzamot? ;)

Szólj hozzá