2015. ápr 15.

A Foursquare és a Twitter együtt!

írta: Klausz.Melinda
A Foursquare és a Twitter együtt!

foursquare-twitterÚgy tűnik, hogy a Twitter továbbra sem ül a babérjain, hanem egyre inkább próbál az élre törni. Nemrég számoltunk be a Twitter és a Google társulásáról, most itt az újabb szövetség, mégpedig a Twitter és a Foursquare között. Innentől pedig a tweetekben helyszíneket is tehetünk közzé. Az új funkció már automatikusan engedélyezve van a felületen. Az alábbi videóban pedig láthatjuk, hogyan is működik az új funkció:

https://twitter.com/twitter/status/580049522170011648/video/1

A helyzetünk megadásához csak az alul lévő új menüpontra kell kattintanunk. Ezen kívül pedig azt is láthatjuk, hogy milyen bejegyzések készültek az adott helyen.

A Twitter viszont megemlíti, hogy a helyszínek törlését nem tudja garantálni, hiszen az egy tőlük független, külső programmal történik. Tehát óvatosan osszuk csak meg helyzetünket.

A program fel fog ajánlani helyszíneket mobilon keresztül is a bemért koordinátáink alapján.

A Foursquare társalapítója és vezérigazgatója Dennis Crowle azt mondta: „Ez egy nagy lehetőség a Foursquare számára, és nem csak azért, mert imádjuk a Twittert, hanem azért is, mert ez egy újabb bizonyíték arra, hogy a Foursquare egyre inkább teret nyer az interneten.”

Crowle a Foursquare-ről így nyilatkozott: „A nagy ötlet nem az volt, hogy létrehozzuk a világ check-in gombját, hanem az hogy segítsünk a felhasználóknak megtalálni a legjobb helyeket a világban és megosztani azokról a véleményüket.”

Mit gondolsz az együttműködésről?

Szólj hozzá