2024. feb 23.

Hozz létre keresőbarát TikTok tartalmakat!

írta: Sáringer Viktória
Hozz létre keresőbarát TikTok tartalmakat!

nevtelen_terv_2024-02-16t123348_270.pngA keresőbarát tartalom az online térben kiemelten fontos, így természetesen nem kivétel ez alól a TikTok sem! Szerencsére van bőven lehetőség arra, hogy optimalizáljuk a tartalmainkat. Most ezeket vesszük sorra!

SEO a TikTok-on is?

A SEO a Search Engine Optimization angol kifejezés rövidítése, ami annyit tesz, hogy keresőoptimalizálás . A közzétett tartalmaknak keresőbarátnak kell lennie, hogy minél több ember rátaláljon. Igen, az algoritmus az, ami elsődleges szerepet tölt be abban, hogy bemutassa videónkat a felhasználóknak, de nem szabad megfeledkezni a keresésekről sem. A TikTok több lehetőséget is kínál, hogy leírásokkal és kifejezésekkel erősítsük meg, miről szól a videó, kinek szól vagy mit profitálhat az, aki megnézi.

...

Tovább Szólj hozzá

marketing tartalom seo tipp keresés videó tippek tanácsok keresőbarát közösségi média posztok posztolás keresőcímke

2024. feb 21.

Nehezen tartod a lépést az újításokkal? Összefoglaljuk, mit kell tudnod!

írta: Sáringer Viktória
Nehezen tartod a lépést az újításokkal? Összefoglaljuk, mit kell tudnod!

nevtelen_21.pngFolyamatosan bombáznak minket a közösségi média újítások és alig győzzük követni. Most néhány fontos és hasznos fejlesztésről számolunk be, többek között olyan törekvésekről, ami a fiatalkorú felhasználók biztonságos internetezéséhez járulnak hozzá és a lassan mindenhol megjelenő mesterséges intelligencia egyik új opciójáról.

Biztonsági fejlesztés a tiniknek

A Meta a tinédzser korú felhasználók védelmében egy olyan újítást hozott, ami segít megakadályozni, hogy idegenek kapcsolatba tudjanak lépni a fiatalokkal privát üzenet formájában.

Kár tagadni, de a közösségi média tér sokféle veszélyt rejt a fiatalokra, pláne ha van lehetőség üzenetküldésre. Így privát módon bárki felveheti a kapcsolatot a ...

Tovább Szólj hozzá

marketing újdonságok friss tippek tanácsok változások közösségi média 2024

2024. feb 19.

Hogyan készítsünk influencer marketing stratégiát?

írta: Sáringer Viktória
Hogyan készítsünk influencer marketing stratégiát?

blog012.pngAz influencerekről sokaknak egyből az Instagram jut eszébe, azonban minden platformon megtalálhatók a véleményvezérek: YouTube, TikTok, Facebook, BeReal, Snapchat… Ez pedig azt is jelenti, hogy minden demográfiai csoportot el lehet érni a megfelelően kiválasztott influencer és közösségi média felület segítségével.

Ahogy a marketing minden lépése, úgy az influencerekhez kapcsolódó feladatok is fontos döntések meghozatalát igénylik, hogy sikeres legyen a kommunikáció és valós konverzió legyen az eredmény. Legyen szó bartel együttműködésről vagy fizetett megjelenítésről, a feladat bonyolultabb, mint pár ingyen termék kiküldése.

Egy jól működő kampányhoz stratégiára van szükség, aminek létrehozásában most segítünk!

Ha ...

Tovább Szólj hozzá

marketing tartalom hirdetés ötletek tippek tanácsok közösségi média influencer posztolás

2024. feb 16.

Hogyan használd hatékonyabban a közösségi médiát?

írta: Sáringer Viktória
Hogyan használd hatékonyabban a közösségi médiát?

blog_29.pngEgy márka közösségi médiában való jelenlétének kezelése időigényes és sok tervezés szükséges hozzá, viszont vannak olyan folyamatok, amik automatizálhatók és optimalizálhatók. Ezáltal terhet emelhetsz le közösségi média csapatod válláról és még hatékonyabbá teheted a kommunikációt. Ha megfelelő optimalizálási technikákat és eszközöket veszel igénybe, maximalizálhatod a ROI-t és a lehető legjobban profitálhatsz a befektetett időből és erőforrásokból.

Most hoztunk pár lépést, amik segítenek egy olajozott, hatékony közösségi média használatban!

Optimalizáld a közösségi média munkafolyamatokat!

Tervezés, létrehozás, jóváhagyás, közzététel, tesztelés, ellenőrzés… Az ötlettől a valós kampányig és ...

Tovább Szólj hozzá

marketing tartalom ötletek tippek tanácsok közösségi média influencer posztolás

2024. feb 13.

Ezek az újdonságok várhatóak az Instagramon

írta: K.Klarissza
Ezek az újdonságok várhatóak az Instagramon

cover_9.pngNaprakész vagy az Instagram változásaival kapcsolatban? Kíváncsi vagy, mely Instagram frissítések várhatóak?

Ebben a cikkben megvizsgáljuk azokat az Instagram módosításokat, amelyek hatással vannak a marketingedre.

1. Instagram történetek

Az Instagram jelenleg egy új együttműködési funkciót tesztel, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy történeteket készítsenek barátaik számára. A funkció úgy működik, hogy lehetőséget ad a felhasználóknak, amikor történetet hoznak létre, hogy megosszák azt egy barátjukkal.

A felhasználó egy menüből kiválaszthatja, hogy melyik barátjával szeretné megosztani és üzenetben elküldheti neki. A barát ezután megtekintheti a történetet és dönthet úgy, hogy megosztja a saját ...

Tovább Szólj hozzá

marketing poszt tartalom tipp változás újdonságok ötletek friss tippek újítás történetek tanácsok posztok 2024 posztolás Instagram Insta sztorik

2024. feb 12.

Ösztönözd kreativitásra közönséged és közben népszerűsítsd márkád!

írta: Sáringer Viktória
Ösztönözd kreativitásra közönséged és közben népszerűsítsd márkád!

Esettanulmány

pexels-dan-cristian-p_dure_-1193743.jpgMegérkezett a hűvösebb idő, amikor nincs is jobb, mint munka után hazaérni a meleg lakásba és elkortyolni egy finom, forró teát… Az őszi-téli időszakban lehet a legjobban népszerűsíteni a teákat, hiszen a forró ital kortyolgatása jellemzőbb ilyenkor. No de vajon hogyan lehetne széles körben felhívni a figyelmet egy adott márka termékeire?

A tea egy olyan termék, aminek a piaca rendkívül telített és sok esetben a vásárlási döntés nem megfontolt, hanem impulzív – milyen márkanévről hallottam már? Melyiknek tetszik a legjobban a doboza? Melyik van a legjobb áron? Melyiket kóstoltam már?

Nincs tehát egyszerű dolgunk, hogy kiemeljük termékünket és elérjük, hogy az emberek szándékosan és tudatosan a miénket akarják választani. ...

Tovább Szólj hozzá

kampány játék alkalmazás nyereményjáték alkalmazások példa esettanulmány elemzések alkalmazásfejlesztés hogyan csináld így csináld közösségi média eszközök

2024. feb 08.

Mit kell tudni a népszerű közösségi média felületekről? – Twitter, LinkedIn, Pinterest, YouTube

írta: Sáringer Viktória
Mit kell tudni a népszerű közösségi média felületekről? – Twitter, LinkedIn, Pinterest, YouTube

blog_9.pngNapjainkra már sokkal tudatosabbak az emberek a közösségi médiával kapcsolatban. Egyre többen vannak jelen az oldalakon, új trendek kerülnek fókuszba, folyamatosan változnak a felületek, új platformok válnak hirtelen sikeressé… A tudatosságra pedig a közösségi média marketinggel foglalkozóknak is nagy szüksége van. Ugyanis lehet bármilyen jó a tartalom vagy hirdetés, ha nem éri el a megfelelő célcsoportot.

Épp ezért most néhány fontos demográfiai adatot osztunk meg cikkünkben, ami segíthet eligazodni a közösségi média felületek világában.

A Twitter demográfiai adatai

  • Napi aktív felhasználók száma: 237,8 millió
  • Legnagyobb korcsoport: 18-29 (42%)
  • Nem: 34,1% nő, 61,29% férfi
  • Napi eltöltött idő: 34,8 perc

A ...

Tovább Szólj hozzá

statisztika youtube videó stratégia adat adatok twitter demográfia pinterest reels LinkedIn

2024. feb 06.

Az influencer és márka közötti partneri kapcsolat legfontosabb tudnivalói

írta: Sáringer Viktória
Az influencer és márka közötti partneri kapcsolat legfontosabb tudnivalói

pexels-ron-lach-8371403.jpgGondolj bele: Te mikor láttál utoljára egy olyan bejegyzést influencertől, ami miatt abbahagytad a görgetést? Mi volt az a tartalom, amely meggyőzött arról, hogy szünetet tarts? Mi volt az, ami egy új termék vagy szolgáltatás kipróbálására inspirált?

Az influencer együttműködéseket általában rengeteg tervezés és stratégiai megbeszélés előzi meg. A közönség érdeklődésének megértésétől a kampányhoz szükséges, megfelelő együttműködési részletek meghatározásáig az influencer marketingnek számos komplex oldala van.

A véleményvezérek és a márkák partnersége egy több rétegből álló folyamat, aminek jó esetben a vége egy sikeres együttműködés. A közösségi médiában az elsődleges cél szinte mindig megegyezik : ez ...

Tovább Szólj hozzá

marketing együttműködés közös munka közösségi média marketing influencer influencer együttműködés partneri kapcsolat

2024. feb 05.

Vezess tartalomnaptárat az Instagram-on! SV

írta: Sáringer Viktória
Vezess tartalomnaptárat az Instagram-on! SV

blog_43.pngAz Instagramon a lendület kiemelten fontos! És hogy ez mit is jelent? Azt, hogy a véletlenszerű posztolás már nem elegendő, ha új követőkre vágysz és növelnéd az aktivitást profilodon, tartalmaidon. Azt is eláruljuk, ez miért van: a tartalom létrehozása és az értékteremtés az, ami építi a közönséget, a közösséget. A következetesség pedig segít megtartani a követőket. Tehát itt az ideje az ötletelésnek, tervezésnek – ne hagyd, hogy Insta oldalad unalmassá és elhagyatottá váljon!

Stratégia

Először is készíts egy stratégiát, hogy a következő időszakban (legyen az kezdetben csupán egy hét vagy egy hónap) milyen témák, akciók, ajánlatok azok, amiket szívesen megjelenítenél követőidnek és a potenciális ...

Tovább Szólj hozzá

marketing poszt tartalom videó stratégia ötletek tippek tanácsok tartalmak közösségi média ütemezés posztolás Instagram tartalomgyártás tartalomformátum tartalomnaptár

2024. feb 02.

Milyen TikTok-trendek várhatók 2024-ben? II. rész

írta: Sáringer Viktória
Milyen TikTok-trendek várhatók 2024-ben? II. rész

collabstr-unp8n1o2mmk-unsplash.jpgEzúttal maga a TikTok adott ki egy jelentést, amiben az elmúlt évek legnépszerűbb trendjeit vizsgálva igyekszik összefoglalni, mi menő épp a felületen és mit várhatunk 2024-től. Az előző részben többek között szó esett arról, miként tudnak a marketingesek lépést tartani, hogyan kelthető fel a felhasználók kíváncsisága és mire gondolunk pontosan, ha a szórakoztató felfedezésről beszélünk.

Ha még nem olvastad az első részt, kattints IDE!

Ezúttal a TikTok harátokon átívelő közösségéről lesz szó, amihez példákat is mutatunk.

Szórakozás határok nélkül

Habár a TikTok egy hatalmas, globális közönségnek ad otthont , mégis olyan érzésünk lehet, mintha egy kisebb, helyi kör tagjai lennénk. Ha megtaláljuk a hasonló ...

Tovább Szólj hozzá

marketing kultúra szórakozás trend felfedezés tartalmak közösségi média TikTok marketing

süti beállítások módosítása